Täysin responsiivinen online-varaus

Avaa klinikkasi uusille ajanvarausmahdollisuuksille 24/7/365 markkinoiden tehokkaimmalla täysin responsiivisella klinikan online-varausohjelmistolla.

Täysin integroituna ominaisuutena Online Booking Software Add-on mahdollistaa tapaamisten ja ennakkomaksujen vastaanottamisen ilman päällekkäisyyksien tai tuplavarausten riskiä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa.

Anna asiakkaidesi luoda tapaamisia verkossa, mikä lisää palvelujesi näkyvyyttä ja saatavuutta.Verkossa varaavat asiakkaat vapauttavat vastaanottohenkilökuntaa ja antavat heille mahdollisuuden käyttää enemmän ohjelmistomme markkinointiominaisuuksia.

Automaattinen varaus tarkoittaa, että vahvistetut varaukset kirjataan suoraan ajanvarauskirjaan, ei vain varauspyyntöä. Online-varausohjelmistoon on rakennettu älykäs järjestelmä, joka hallinnoi henkilökuntaa ja varmistaa, että niitä ei ole varattu liikaa.

Verkossa tarjottavat palvelut ja henkilökunta ovat klinikkakohtaisesti täysin konfiguroitavissa. Valinnaisesti Online-varausohjelmisto voi liittää palveluun kustannuksen tai ottaa talletuksen.

Jokainen varaus vahvistetaan sähköpostilla, ja online-varausohjelmistoon on sisäänrakennettu tuki tekstiviestiviestien lähettämiselle, ja sen avulla klinikka voi hallita viestin yksityiskohtia ja toimitusaikataulua.

Online-varausohjelmiston avulla klinikan asiakkaat voivat tarkastella tapaamistensa tilaa oman online-tilinsä kautta.

Täysin mobiililaitteisiin reagoiva, jotta tapaamiset voidaan ottaa vastaan myös liikkeellä ollessa.

 

ÄLÄ UNOHDA AJATELLA MOBIILIA

Kun mietit ohjelmistoratkaisuja, on tärkeää ottaa huomioon, että nykyaikainen tiimi on aina päällä, aina yhteydessä ja uskomattoman liikkuva.

Kun harkitset mitä tahansa uutta työkalua, ClinicSoftware.com mukaan lukien, sinun on varmistettava, että teknologia edistää tätä tuottavuuden muutosta ja sopii tiimisi nykyiseen työnkulkuun.

Mobiiliohjelmistotyökalut

Kun tarkastelet ohjelmistotyökaluja, huomaat, että vain harvoilla on toimivia mobiilikomponentteja.

Online-varaus matkapuhelimesta, päivävarauksen käyttö matkapuhelimesta, vuorojen käyttö matkapuhelimesta.

ClinicSoftware.comin kaltaiset ratkaisut on rakennettu PC & Mobile-First -periaatteella tiimin Better Intelligence mielessä, ja todellinen mobiili-CRM voi olla ratkaisun, joka vain auttaa yritystäsi, ja ratkaisun, joka mullistaa sen, välinen ero.

 

MIKSI ClinicSoftware.com?


 
 

Yhdistä pisteet

"Clinic Software®.com on täysin kattava SaaS (Software as a Service) pilvipohjainen, joka on luotu auttamaan yrityksiä ja ajanvaraukseen perustuvia yrityksiä, jotka ovat minkä tahansa toimialan ja koon, kuten klinikoita, kylpylöitä ja kampaamoita, työkaluilla, jotka auttavat kasvattamaan myyntiä, säästämään aikaa ja organisoitumaan."

KYSY KYSYMYKSIÄSI