Tehdään yhdessä kaunista kumppanuutta, jolla on suuret palkinnot.

Clinic Software® .com -kumppanuusohjelma palkitsee sinut erilaisilla eduilla, jotka voit räätälöidä omien liiketoimintasi tavoitteiden mukaan.
Olemme luoneet sen, jotta voisit menestyä entistäkin paremmin - olipa yrityksesi koko mikä tahansa ja mitä Innovatiivisuus sinulle merkitsee.

 

Houkuttele uusia asiakkaita

Clinic Software®.com-kumppanina yrityksesi mainitaan tavaramerkillä varustetulla verkkosivustollamme ja se näkyy tuhansille potentiaalisille uusille asiakkaille.

Auta asiakkaitasi saamaan maksu

Yhteistyökumppanina Clinic Software®.com in kanssa asiakkaasi voivat kasvattaa myyntiä, säästää aikaa ja järjestäytyä Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja ulkomailta.

 
BECOME A PARTNER
 

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Palkittu innovatiivisin täysin kattava ohjelmistoratkaisu klinikoille, kampaamoille ja kylpylöille, Clinic Software ®.com antaa koko yrityksellesi 360-asteen näkymän asiakkaista, tapaamisista ja helpottaa yhteistyötä koko organisaatiossasi, auttaa sinua rakentamaan vahvoja asiakassuhteita, jotta voit johtaa ja kasvattaa liiketoimintaasi ilman perinteisten palveluntarjoajien aiheuttamaa vaivaa ja pilvipalvelun all-in-one-ratkaisua.

 

Kasvata asiakaskuntaasi

Houkuttele enemmän uusia liidit ja muuntaa enemmän ilmaisia kokeiluja maksaviksi asiakkaiksi UK mutta maailmanlaajuisesti sekä muutaman klikkauksen avulla meidän automaattinen tilausjärjestelmä.

 

Vähennä vaihtuvuutta

Pidä kiinni nykyisistä asiakkaistasi saamalla heidät sitoutumaan enemmän tuotteeseesi ja samalla tuotteeseemme, minkä ansiosta asiakas saa enemmän vastinetta rahoilleen.

 

Uusien tulovirtojen kehittäminen

Suosittele asiakkaita meille, ja voit ansaita provisioita alkuperäisen ohjelmistolisenssin transaktiomaksuista, mutta myös toistuvia kuukausipalkkioita.

 
 

Maailmanlaajuinen ulottuvuus

Asiakkaasi voivat käyttää ohjelmistoa mistä tahansa maasta, missä tahansa ja milloin tahansa ilman, että heidän tarvitsee tehdä ylimääräistä työtä tai tuhlata aikaa ylimääräisiin ohjelmistoihin.

 

Olet hyvässä seurassa, kun käytät yhteistyökumppaneitamme ja integraatioitamme saadaksesi vielä enemmän lisäarvoa.

 

Lisää toimialoja, jotka voivat toimia yhteistyökumppanina ClinicSoftware.comin kanssa:

Klinikat, kampaamot, kylpylät, kuntosalit, klubit, tanssi, ohjaajat, jäsenseurat, ketjut, franchising, kirjanpito, liikkeenjohto, kiinteistöt, varauspalvelut ja paljon muuta....

 

Millainen kumppani sinä olet?

 

Integrointikumppani

Mahdollistat asiakkaillesi maksun saamisen ohjelmistostasi, myyt lisenssit ja käsittelet jälleenmyyjäohjelman.

 

Kaupallinen kumppani

Suosittele asiakkaita ClinicSoftware.com-sivustolle tai toteuta yhteisiä markkinointikampanjoita kanssamme ja jaa tulot.

 

Toteutuskumppani

Tarjota teknisiä palveluja ClinicSoftware.comin integroimiseksi asiakkaiden järjestelmiin API:n avulla.

 
 

Aloita kumppanuutesi tänään ja muuta maailmaa

 

Jos uskot, että yrityksesi voisi hyötyä yhteistyöstä ClinicSoftware.comin kanssa, ota yhteyttä - autamme mielellämme ja annamme lisätietoja.

 
CONTACT SALES
 

Aloita Liiketoimintasi Kasvattaminen Tänään

 

Maanantai: 8:30 – 18:00
Tiistai: 8:30 – 18:00
Keskiviikko: 8:30 – 18:00
Torstai: 8:30 – 18:00
Perjantai: 8:30 – 18:00
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

 

Olemme Käytettävissä 9:00 - 18:00 Maanantaista Perjantaihin.

 

Aloitetaan kaunis kumppanuus

 
JOIN THE PROGRAMME