On nyt helpompaa kuin koskaan muokata verkkokokouskokemusta Clinicsoftware.comin avulla.

 
 

 

Vaadi oma henkilökohtainen kutsumallisi

Tässä on lyhyt katsaus videokokouskonsultaatio-ominaisuuden tuomiin etuihin. Mukauta kokousmallit haluamiksesi. Brändää se yrityksesi, kokouksen aiheen tai jopa persoonallisuutesi mukaan. Henkilökohtaisen mallin luominen tarkoittaa sitä, että kokoukseen osallistuvat ihmiset tutustuvat sinuun ja brändiisi jo ennen kuin he ovat edes tulleet kokoukseen.

 

 

 

 

Mukauta kokouskokemusta brändättyjen sähköpostien ja tekstiviestien avulla.

Nopea käyttöönotto mahdollistetaan kokousominaisuuksilla, joiden avulla kokousten aloittaminen, niihin liittyminen ja yhteistyö on helppoa millä tahansa laitteella.

 

 

 

Parempi ilmainen äänikokemus

Clinicsoftware.comin maksuttomuus sulautuu saumattomasti f-ominaisuuksiin, joihin luotat päivittäin: ääni, tallennus, aikataulutus ja kauko-ohjaus. Maksuttoman palvelun ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että asiakas maksaa laskun kokoukseen soittamisesta. Saat kilpailukykyiset hinnat ilman piilokuluja tai ylitysmaksuja. Tietoturva on yritysluokkaa, ja sinulla on 24/7 hallinnollinen valvonta tiliisi. Tätä kutsumme omana pomona olemisen näyttämiseksi. 

 

 

 

Liity missä tahansa, millä tahansa laitteella

Online Meetings tarjoaa virtaviivaista yritystason videoneuvottelua työpöydältä ja matkapuhelimesta.

 

 

 

Täydelliset isäntäkoneen ohjaimet

Mykistä tai poista mykistäminen panelisteista ja siirrä osallistuja panelistiksi, jolloin he saavat ääni- ja video-ominaisuudet, jotka parantavat osallistumista. Mahdollistaa sisäisen ja ulkoisen viestinnän, koko henkilöstön kokoukset ja koulutukset yhden viestintäalustan avulla.

 

 

 

 

Yhden napsautuksen näytön jakaminen

Kaikkien saaminen samalle sivulle on helppoa, kun Clinicsoftware.comin välitön näytönjako on mukana. Kun aloitat kokouksen, paina lähetyspainiketta ja olet valmis aloittamaan. Se on niin yksinkertaista. Clinicsoftware.comin pass presenter -ominaisuuden avulla voit sitoutua yleisöösi entistäkin syvällisemmällä tasolla. Yhteistyö on tehokasta, helppoa ja vaivatonta - eikä sinun tarvitse olla samassa huoneessa.

 

 

 

Aloita täydellinen tapaaminen asiakkaasi kanssa.