ClinicSoftware.com on PCI DSS-yhteensopiva
(Payment Card Industry Data Security Standard)

 
 
 
Kokonaisvaatimusten mukainen : Kyllä
SAQ-vaatimustenmukaisuuden tila: Yhteensopiva
Raportointityyppi: Online
PCI - Taso: 4
Profiloitu: Kyllä
Päivämäärä: Toukokuu 17, 2020
 SAQ Tyyppi : C-VT
  AOC Upload : Ei
Todistus Voimassa Saakka: 22. Toukokuuta 2021
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com suhtautuu yksityisyyteesi ja tietoturvaan erittäin vakavasti. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -yhteensopiva ja tietosuojalain mukaisesti rekisteröity.
Kaikki viestintä palvelimiemme kanssa on salattu SSL/TLS:llä (1 750 000 dollarin takuu), mikä tarkoittaa, että sinä ja tiimisi suojaatte asiakkaidesi tietoja vuotamiselta! Turvallisuuden parantamiseksi tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää kaksitekijätodennusta!

Yritysprofiilisi määrittää turvallisuusarvioinnin Yleiskatsaus. Yritysprofiilin täyttämisen tarkoituksena on varmistaa, että ymmärrämme yrityksesi mahdolliset turvallisuusriskit.

Tämän arvioinnin tarkoituksena on varmistaa, että olet tietoinen mahdollisista turvallisuusriskeistä, jotka liittyvät siihen, miten hyväksyt korttimaksuja yrityksessäsi.

Suurimmat luottokorttitoimittajat perustivat Payment Card Industry Security Standards Council -neuvoston, jota hallinnoi Payment Card Industry Security Standards Council -järjestö, jonka tarkoituksena on vähentää luotto- ja pankkikorttipetoksia.

Tämän arvioinnin tarkoituksena on varmistaa, että yrityksesi on turvassa PCI DSS -vaatimusten (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaisesti.

 
 

Suunniteltu säästämään aikaa, suunniteltu tuottamaan enemmän rahaa, suunniteltu sinua varten. Täydellinen reaaliaikainen valvonta. On aika ottaa liiketoimintasi hallintaasi.

 

LUE LISÄÄ